top of page
Website Eco Cool4.png

Koelcellen zijn speciaal ontworpen kamers die worden gebruikt voor het opslaan van bederfelijke goederen op een koele en gecontroleerde temperatuur. Deze cellen zijn ontworpen om de temperatuur te handhaven en te reguleren en zijn gebouwd om de inhoud te beschermen tegen verontreiniging en bederf.

Er zijn verschillende soorten koelcellen, afhankelijk van het doel waarvoor ze worden gebruikt en de temperatuur die ze moeten handhaven. Bijvoorbeeld, koelcellen voor voedselopslag zijn meestal ontworpen om temperaturen tussen 0°C en 10°C te handhaven, terwijl vrieshuizen temperaturen onder -18°C kunnen bereiken.

Koelcellen worden vaak gebruikt door supermarkten, restaurants, voedingsmiddelenproducenten en andere bedrijven die bederfelijke goederen opslaan en distribueren.

optima-coldkit-modulaire-koelcel_edited.jpg

OPTIMA

De modulaire koel- en vriescellen van het Optima-gamma zijn beschikbaar met wanddiktes 85 mm en 120 mm en zijn eveneens geschikt voor koel- en vriestoepassingen. De modulaire panelen zijn beschikbaar per 20/40 cm (lengte en breedte). Afwerking in RAL9010 zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde.

MERKEN

mitsubishi-electric.jpg
Naamloos-13.png
Naamloos-12.png
332702688.JPG
bottom of page